top of page
ScreenHunter 1367.png

Muziek - diner - fundraise

Het feest (vrijdags 31 maart) werd gehouden in De Bakermat (Burgermeesterswijk) in Arnhem. Voorheen de Diaconessenkerk a/d Van Nispenstraat 139.

In een mooie sfeer verzorgen wij een diner met meerdere gangen, afgewisseld met muzikaal talent van o.a. ArtEZ en een aantal verrassingen.

Opbrengst van de avond is bestemd voor de combinatie van "kinderen en muziek". We organiseren zgn KIDZ festivals waar ca. 120 kinderen (van verschillende scholen), de muzikale workshops ingaan. Bij het "menu-onderdeel "video" een voorbeeld.

WIE TREDEN EROP.......

Programma 31 maart in De Bakermat: Welkom
Druiven eten
Programma 31 maart in De Bakermat: Projecten
ScreenHunter 1383.png

Tobias Wenting

Tobias speelt piano vanaf zijn zevende. Na zijn klassiek pianostudie aan de School Voor Jong Talent, besloot hij zijn blikveld te verruimen door Compositie voor Film en Theater te studeren aan het ArtEZ Conservatorium te Arnhem. Op ArtEZ kwamen zijn liefde voor pianospelen, componeren, zingen en tekstschrijven samen binnen de Nederlandse kleinkunst. Tobias zijn theaterwerk omvat virtuoze muzikale en tekstuele verrassingen. Hij is voortdurend op zoek naar onconventionele manieren waarop muziek en tekst samen kunnen komen.


Naast zijn werk als pianist en theatermaker is Tobias als arrangeur en componist betrokken bij verschillende theater- film- en gameprojecten in binnen en buitenland.


Sinds 2021 is Tobias de coördinator van de vooropleiding van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem, waar hij zijn leerlingen een flinke dosis vakmanschap meegeeft en ze tegelijkertijd inspireert en stimuleert om het vak van musicus zo breed en open mogelijk te benaderen.

Meer informatie
bottom of page